Roskam en Klaver, culinair visbedrijf

Roskam en Klaver is al jarenlang een begrip in de wereld van verse vis en diepvries vis. Onze naam en ervaring als visleverancier staan garant voor verse vis van de allerbeste kwaliteit en een internationaal assortiment vissoorten, schaal- en schelpdieren en visproducten. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te inspireren bij de samenstelling van het assortiment of de menukaart, en begeleiden de zorgvuldige verwerking, verpakking en aflevering van uw bestelling.

De beste kwaliteit begint bij de beste zorg

Voor ons, als visleverancier, betekent dit grondige kwaliteitsbewaking in de keten van vangst of kweek tot levering. Wij houden alles in eigen hand of werken via toeleveranciers, zodat we de versheid en kwaliteit van onze produkten kunnen waarborgen. Als visleverancier betrokkenheid en passie tonen naar de afnemer en alleen willen werken met een topvers product en zodoende de beste kwaliteit.

Een succesvolle band begint bij een tevreden klant

Onze service als visleverancier van verse en diepvries vis is pas compleet als ons product voldoet aan de door u gestelde eisen. Daarom gaan wij niet over één nacht ijs. Wij vinden een duurzame relatie belangrijk als visleverancier: een open samenwerking gericht op wederzijds succes. En waaruit kunnen we dat beter afleiden dan uit de tevredenheid van u en uw clienten?

Wilt u meer informatie over ons bedrijf als visleverancier van verse en diepvries vis, neem dan contact op met afdeling verkoop. Zij zullen u vakkundig te woord staan en kunnen met u een afspraak maken voor een uitgebreide kennismaking met ons “net van inspiratie”.

 

Ook last van te hoge instabiele visprijzen?

Roskam en Klaver heeft de oplossing hiervoor. In overleg met uw relatiebeheerder zijn goede stabiele prijsafspraken mogelijk voor kwalitatief hoogstaande visproducten. Zo heeft u altijd gegarandeerd een laag inkooppercentage.

Waarom u voor Roskam en Klaver kiest

Culinair visbedrijf Roskam en Klaver staat garant voor:

1.    Scherpe prijzen
2.    De beste kwaliteit verse vis.
3.    Goede service en nazorg
4.    Vakkundige culinaire advisering

Een open samenwerking gericht op wederzijds succes.

De voordelen van Roskam en Klaver voor u, als klant:

Altijd persoonlijk contact met een van onze verkopers of inkopers.
Levering van een klant-specifiek assortiment. Op maat gesneden producten van verse en diepvries vis.
Flexibel inkopen. Roskam en Klaver levert meerdere keren per week verse en diepvries vis. Dat is dus ideaal.
Goede advisering bij inkoopmomenten.
Roskam en Klaver heeft lage overheadkosten, koopt zeer grote volumes in, dus kan zeer scherp verse en diepvries vis leveren.
Direct contact met ervaren vis-specialisten.